Ostatnio coś temat z gadżetami przycichł, a wielu chciało nawet zapłacić za gadżety, to może zrobimy tak, zaprojektujcie jakąś smycz, koszulkę, czy co tam chcecie, z logiem estradowiec jak znajdą się chętni i zatwierdzą "projekt" znajdę miejsce, gdzie ktoś to wyprodukuje i dla tej grupy chętnych się odda, tylko i wyłącznie za koszty produkcji+przesyłki. Żeby nie było, że będę zdzierał, mogę wstawić skan faktury na forum. Ja sam jestem chętny na smycz i koszulkę.. Wiadomo, że grupowo taniej. Lecz na początek proponuję jakieś nalepki na racki czy sprzęt, jak wypali jazda z czymś innym. No chyba, że szeryf zacznie rozdawać
Ok, to już wstępny pomysł na smycz mam, nalepki będą proste, koszulek narazie nie chcemy, czapki - drogie będą i mało producentów. Szukać chętnych na smycze i nalepki, jutro popytam o cenę smyczy i ceny nalepek
Na razie nie chcemy, bo będzie mało chętnych, jak się uzbiera większa grupka to chcemy. Róbmy listę, wpisujcie się, co chcecie, Nalepki, smycze, koszulki, przy koszulkach rozmiary dajcie.
To dobra, chcecie. Na razie wymyśliłem taką smycz, szerokość 20mm, długość 860mm, klamra prosta plastikowa czarna, Czcionka Arial black rozmiar 12, napis na karku Wortal sprzętu PRO Audio, po bokach Estradowiec.pl, czarna taśma, łącznik zwykły metalowy do kluczy, kolor napisu błękitny. Za 20szt. wyszło 200zł. Jeśli sie zgadzacie to podpisujcie się, ja zamówię, szukam teraz producentów nalepek i koszulek.
_________________ Jakub Kot
Ostatnio zmieniony przez kotowaty 2011-01-25, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Czyli co, koszulkami zajmie się papaj? Czytałem obydwa tematy dokładnie.
[ Dodano: 2011-01-25, 22:10 ]
Wysłałem już zapytanie o nalepki, sitodruk, na jakimś twardszym materiale, logo tak jak na początku strony, na górze POLSKI WORTAL SPRZĘTU PRO AUDIO a na dole Estradowiec.pl, wysłałem im to logo z początku strony. Czekam na odpowiedź, tylko nie wiem, jak z tymi koszulkami, czy ja, czy papaj.
_________________ Gdyby któryś z kolegów działał coś w okolicach Myślenic (Krakowa) potrzebował technika,
proszę o kontakt kom (517 563 570) ewentualnie PW.
Jeśli chcecie smycze z kółkiem na telefon - jak zbierze się 20 osób - 12zł/szy. + koszty przesyłki, czapki wyjdą po 10zł/szt + przesyłka a koszulki koło 20zł, napisałem z pytaniem do papaja.
Czcionkę może Comic san MS (czy coś w ten deseń się to nazywa) ?
Oo, tylko nie to. Ta czcionka powinna być zakazana, jedna z najgorszych czcionek. Do druku bezszeryfowego arial jest dobry, chyba że chcecie się pokusić to polecam stronę:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum